• sayfa_banner

Fabrika promosyonu Metal Alüminyum Şerit Dikdörtgen Sabun Kutusu

Kısa Açıklama:

Çin'de 13 yıldan fazla bir süredir Alüminyum dikdörtgen sabun kutusu tedarik ediyoruz, birden fazla ihtiyacınızı karşılamak için seçenekler için farklı boyutlar var. Çin'de uzun vadeli ortağınız olmayı bekliyoruz.


Ürün ayrıntısı

Ürün etiketleri

Ürün özelliği

1. Temizlemesi kolay: Alüminyum kutu, ılık kalıntı suyuyla düzenli olarak kolayca temizlenebilir.Aşındırıcı veya aşındırıcı temizleyiciler kullanmayın.
2.Plastik içermez ve dayanıklıdır: kutu, plastik kaplara veya plastik ambalajlara mükemmel bir alternatiftir.Hafifliği ile günlük yaşamda sürdürülebilir bir refakatçi olarak idealdir.
3.İdeal taşıma: alüminyumdan yapılmış sabun kutusu, katı sabun için sağlam ve plastik içermeyen bir seyahat arkadaşıdır.Teneke kapağı tamamen çıkarılabilir.Ev, hareket halindeyken veya seyahat ederken idealdir.
4.Kuru saklama: kutunun çıkarılabilir bir damlama tepsisi vardır.Böylece ıslak sabun hareket halindeyken yapışmadan kuruyabilir.
5. Çok yönlü: kapaklı pratik alüminyum teneke kutu
6. sabun kutusu, saklama kabı, seyahat tenekesi, ilk yardım çantası kutusu veya kartvizit olarak kullanılabilir.Tüm standart sabun boyutları için uygundur.

Ürün Bilgisi

Ürün adı Fabrika Satış Metal Alüminyum Şerit Dikdörtgen Sabun Kutusu ambalaj Kutuları
Boy 1. 60*45*24(Y)mm,2.72*53*25(Y)mm,
3. 84*62*21(Y)mm,
4. 95*70*28(Y)mm,
5. Özelleştirilmiş (Paketteki ideallerinizi bize daha fazla anlatın, size özel olarak sizin için çözümler göndereceğiz)
Renk 1. Simli2.Özelleştirilmiş.
Logo Müşterinin Logosu Kabul Edilebilir
Baskı 1.CMYK/PMS ofset baskı
2. Serigrafi.
3. Lazer kazıma
4. Yapışkan etiket.
5. Kabartma.
Bitiricilik 1. Mat kaplama2.Parlak kaplama
3. Parlak mat
4. İnci yağı
5. Kauçuk kaplama
6. Çatlak bitirmek
örnekleme zamanı 1. Normal spesifikasyonlarımız: 2-3 Gün2.Özelleştirilmiş: 10-15 Gün
Teslimat süresi 1. Normal spesifikasyonlarımız: 15-20 gün içinde/miktarınıza bağlıdır2.Özelleştirilmiş: 25-30 gün içinde/miktarınıza bağlıdır
Ödeme koşulu T/T %30 depozito ve sevkiyat öncesi ödenen bakiye

SSS

1.—Üretici veya şirket misiniz?
Cevap: Biz üreticiyiz.

2.—Bir kavanoza veya şişeye nasıl tasarım yapmalıyım?
Cevap : Belirli bir kavanoz üzerinde herhangi bir grafik tasarlamadan önce, grafikleri konumlandırmak için bir boyut düzeni sağlayacağız.Kavanoz boyutuna göre, sanat eserlerinin kavanozların her birine doğru yerleştirilmesini sağlamak için konumlandırma bilgisi çok önemlidir.

3. Ambalajı dekore edebilir veya etiketleyebilir misiniz?
Cevap: Farklı baskı makinelerimiz var, bu nedenle çeşitli baskılar sunabiliriz: serigraf baskı, sıcak damgalama, ofset baskı vb.
Ve ürünleri özel gereksinimlerinize göre etiketleyebiliriz.

4. Numune sağlıyor musunuz? ücretsiz mi yoksa ekstra mı?
Cevap: Evet, numuneyi ücretsiz olarak sunabiliriz, ancak navlun ücreti sizin tarafınızdan ödenmelidir.

5. Ürün kataloğunuzun bir kopyasını nasıl alabilirim?
Yanıt: Şirketiniz için uygunsa, lütfen onaylayın ve bize şirket adınızı, ayrıntılı adresinizi, posta kodunuzu, tel numaranızı, kurye hizmeti hesap numaranızı (FedEx, UPS, DHL, TNT, vb.) verin.

6. MOQ'unuz nedir?
Cevap: Farklı ürünlerin farklı MOQ'ları vardır.Alüminyum kavanozlar ve alüminyum şişeler gibi, MOQ 10000 adettir.

7. Teslim süreniz ne kadardır?
Cevap: Mallar stokta ise, genellikle 7-10 gündür.
Mallar stokta yoksa, miktara göre genellikle 20-30 gündür.

8. Ödeme koşullarınız nedir?
Cevap: Payment≤5000USD, peşin.Ödeme>5000USD,30% T/T peşin, sevkiyat öncesi denge.

9. Fabrikanız kalite kontrol konusunda ne yapıyor?
Cevap: Paketlemeden önce 3 kez sızdırmazlık testi yapıyoruz, sızdırmaz olduğundan emin olun.
Ürünlerimiz CE, ROHS, SGS vb. profesyonel testlerden geçmiştir.


  • Öncesi:
  • Sonraki:

  • Mesajınızı buraya yazın ve bize gönderin.